γράφει η Ηλέκτρα Λήμνιου

Μία ακόμα ελληνική πρόταση είναι εδώ για να ευχαριστήσει όλους όσους υποστηρίζουν τα ιδιαίτερα στυλ και ψάχνουν για ξεχωριστά αξεσουάρ. Με την επονομασία Woodlic, λοιπόν, έκαναν την εμφάνισή τους οι σχεδιαστές Χρήστος Τσούτσουρας και Ευαγγελία Πανταζή, οι οποίοι χρησιμοποιούν κατ’ επιλογήν ξύλο και ελάχιστης ποσότητας υφάσματα για τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

woodlic1

Με μεράκι και αγάπη για το “διαφορετικό”, οι δύο δημιουργοί έρχονται να μας μάθουν πως το ξύλο, το υλικό αυτό με το οποίο όλοι μας έχουμε καθημερινή επαφή, μπορεί να αξιοποιηθεί και από το χώρο της μόδας. Τσάντες, καπέλα, παπιγιόν και φιόγκοι βασισμένα στο ειδικά επεξεργασμένο ξύλο και με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να τα θαυμάσεις, είναι όλα διαθέσιμα για το εναλλακτικό στις προτιμήσεις του κοινό.

Τα προϊόντα Woodlic είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η επιλογή προϊόντων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους είναι εξίσου μία ασφαλής λύση για τις εκάστοτε αγορές. Έτσι, σας παρουσιάσουμε μέσα από το City Code Magazine τα φτιαγμένα με φροντίδα αξεσουάρ της Woodlic.

Website: http://www.woodlic.com/