Μπορεί η επανάσταση να περιμένει;
Σε 12 χρόνια από σήμερα η Ελλάδα έχει δικτατορία. Η ανεργία αγγίζει το 60% ενώ ο πληθυσμός της χώρας έχει μειωθεί στα 7.000.000, καθώς περίπου 3.000.000 νέοι έχουν μεταναστεύσει. Οι ηλικιωμένοι έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των social media, καθώς το νέο καθεστώς στέλνει δωρεάν καθηγητές τεχνολογίας στα σπίτια όλης της χώρας. Έτσι κάποιοι λένε «δικτατορία ναι, αλλά με το νέο καθεστώς έχουμε παντού τσάμπα ίντερνετ!»
Κάπως έτσι η επιθυμία για ανατροπή της δικτατορίας γίνεται όλο και μικρότερη μια και όλοι δείχνουν ευχαριστημένοι. Όλοι εκτός από μια μικρή ομάδα που έχει βαλθεί να αφυπνίσει τους πάντες με τους πιο απίθανους τρόπους.
Μια κοινωνική πρωτοβουλία γίνεται θεατρική πράξη
Η παράσταση «Eπανάσταση σε Αναμονή» είναι συνέχεια της δράσης «Καφές σε Αναμονή». Η ομάδα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και συνεχίζει ώς σήμερα να ενισχύει τη θετική πλευρά της ζωής, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
Η παράσταση «Επανάσταση σε Αναμονή» παίζει στα όρια κωμωδίας και μανιφέστου, δίνοντας στον θεατή προεκτάσεις της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που μόνο σαν φάρσα θα θέλαμε να δούμε!
Ανεβαίνει για πρώτη φορά στις 12 Μαρτίου στο θέατρο Άβατον  για 8 μοναδικές παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 έως τις 03/04, ενώ το καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα, και θα επιστρέψει τον Οκτώβριο ξανά στην Αθήνα.
 
Σενάριο – σκηνοθεσία: Δημήτρης Πανέλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ηλίας Νάκας
Ερμηνεύουν: Ήρα Δαμίγου, Δημήτρης Πανέλης
Gueststar: Μίμης Καπέρδος
Βίντεο/Φωτογραφίες: Νατάσα Λουκρέζη
Για όλες τις παραστάσεις θα τεθούν εισιτήρια «Σε Αναμονή» για ανέργους.
Μπες κι εσύ «Σε Αναμονή»
Η πρωτοβουλία «Σε Αναμονή» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.
Το πρώτο βίντεο «Καφές σε Αναμονή» έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν 1.200 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με περισσότερα από 500.000 προπληρωμένα από συμπολίτες μας προϊόντα πρώτης ανάγκης που ήταν στη διάθεση αστέγων, απόρων κι ανέργων.
Σήμερα 33 οργανωμένες εθελοντικές ομάδες της «Αναμονής»ενισχύουν με το έργο τους την πρωτοβουλία αυτή σε όλη την Ελλάδα, ώστε κάθε γειτονιά της χώρας να είναι «Σε Αναμονή» και φιλική προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Θέατρο ‘Αβατον

Ευπατριδών 3, Γκάζι Αθήνα

Τηλ.Κρατήσεων: 210-3412689/6909148182

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ

Για όλες τις παραστάσεις θα τεθούν εισιτήρια

Σε Αναμονή” για ανέργους, άπορους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.