Σχεδιάστρια – Fashion designer

Σε ηλικία μόλις 27 ετών η Γιαπωνέζα σχεδιάστρια Seiran Tsuno ξεχωρίζει επειδή δεν χρησιμοποιεί υφάσματα για τη δημιουργία ρούχων και φορεμάτων αλλά τρισδιάστατο στυλό.

Η δημιουργία ενός ρούχου με αυτόν τον τρόπο απαιτεί πολλές ώρες εργασίας και είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά, όπως λέει η ίδια, τα 3D εργαλεία δεν θέτουν όρια στη φαντασία. Οι δυνατότητες του στυλό την κάνουν να λατρεύει το αποτέλεσμα παρά τις δυσκολίες της εφαρμογής.

Φέτος ήταν υποψήφια στο International Talent Support στην Τεργέστη της Ιταλίας, όπου αν και δεν κέρδισε βραβείο, «κατέκτησε» την επιτροπή και την αγάπη της Sara Sozzani Maino, αναπληρώτριας συντάκτριας του Vogue Italia και επικεφαλής του Vogue Talents.

Με τη γιαπωνέζικη δημιουργικότητα να διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο η Seiran Tsuno ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού.

Όνειρό της είναι να γίνει σχεδιάστρια παγκόσμιας φήμης δημιουργώντας μια νέα εικόνα για τον άνθρωπο. Παράλληλα εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

To CityCode Paper ευχαριστεί τη Seiran Tsuno για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας για φωτογραφικό υλικό της δουλειάς της.