Γράφει η Sonia J

Η Νεοζηλανδή ερμηνεύτρια Lorde βαδίζει σε ήχους που άλλοτε σε απογειώνουν και άλλοτε σε βάζουν σε μία διάθεση εσωτερικής ανασκόπησης, αδιαμφισβήτητα είναι μία ταλαντούχος δημιουργός. Το Single της με την επονομασία «Green Light» είναι ένα μουσικό κομμάτι με ένταση και ευφορία. Από την άλλη το «Liability» είναι πιο εσωτερικό. Η Ποπ ερμηνεύτρια έχει μία σταθερή και ανοδική πορεία, έχοντας στα μπαγκάζια της, τις μουσικές σπουδές της, το τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια της, τα βραβεία, την εικόνα της αλλά και τους εκατομμύρια θαυμαστές  που την ακολουθούν πιστά και της έχουν δώσει σημαντικές παγκόσμιες κατατάξεις.

Το δεύτερο της άλμπουμ με την επονομασία MELODRAMA, θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου από τη LAVA/Republic Records και την Universal Music New Zealand σε όλον τον κόσμο.

Πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ της Lorde

Το Melodrama είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες. Με κάθε pre-order ο χρήστης λαμβάνει ως instant download το νέο κομμάτι “Liability,” σε παραγωγή των Lorde και Jack Antonoff, και το single “Green Light,” στο οποίο την παραγωγή έχουν κάνει οι Lorde, Jack Antonoff, και Frank Dukes.

Η κυκλοφορία του “Green Light” εκτόξευσε αμέσως τη Lorde στην κορυφή των trending θεμάτων σε Facebook και Twitter. Όντας στο No.1 του Billboard το “Green Light” είναι για αυτήν την εβδομάδα το τραγούδι που προστέθηκε περισσότερο σε 4 ραδιοφωνικές κατηγορίες: Top 40, Hot AC, Alternative και Triple A. Το κομμάτι επίσης είναι στην κορυφή των Viral Songs στο Spotify στις ΗΠΑ αλλά και στην παγκόσμια κατάταξη.

Pre-Order Melodrama ΕΔΩ

Ακούστε το “Liability”