Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, η Νατάσα Εξηνταβελώνη διαθέτει ταλέντο, ήθος και επαγγελματισμό, με πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές («Ταμάμ» κ.ά.).

Μετά την πρώτη της συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια στο περιοδικό μας, τη φιλοξενούμε εκ νέου για να μας μεταφέρει το δικό της Christmas mood.

Φωτογραφίες: George Alexandrakis Photography

Πέρασες ποτέ τις γιορτές μελαγχολικά;

Ω ναι. Για μένα οι γιορτές, και κυρίως τα Χριστούγεννα, έχουν γλυκόπικρη αίσθηση. Είμαι από αυτούς που μέσα στη χαρά της ζέστης και του οικογενειακού τραπεζιού σκέφτονται όσους περνούν μοναχικά, λυπημένα ή κρυώνουν. Έτσι δεν είναι λίγες οι χρονιές που δοκιμάζω τον εαυτό μου μένοντας λίγο στην απ’ έξω από πολλά γλέντια και χαρές.

Η Πρωτοχρονιά, δε, τι μάστιγα! Είναι σαν να γιορτάζουν όλοι τα γενέθλιά τους την ίδια μέρα. Αυτό αυτόματα σε βάζει στη θέση τού ότι υποχρεούσαι να χαρείς. Όχι, παιδιά, αντίσταση. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι θλιμμένη όσα λαμπάκια και να βάλετε.

Τι συμβαίνει και χάνεται η μαγεία των Χριστουγέννων που βιώναμε ως παιδιά;  

Νομίζω πως ο καταναλωτισμός των ημερών μάς στερεί την απλότητα που είχαμε ως παιδιά, πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Πολλά εξαγοράζονται, όμως όχι η μαγεία.

Φούτερ: www.citycode.gr , Δαχτυλίδι: Φαίη Παπανίκου

Ποιος θα ήθελες να σε επισκεφτεί τα φετινά Χριστούγεννα; Τι χριστουγεννιάτικο διάκοσμο θα δημιουργήσεις στον χώρο σου για να τον υποδεχτείς;  

Οι αδελφοί Κοέν. Να καθίσουν δίπλα στο πικ απ κι εγώ να καλέσω από το μπαλκόνι τους πιο παράξενους περαστικούς σε ένα δείπνο που αν ήταν ταινία, θα ήταν κοντινά πλάνα σε χέρια και μάτια.

Τι απαντάς στο αιώνιο δίλημμα: μελομακάρονα ή κουραμπιέδες; 

Δίπλες. Καλά μελωμένες και πιο τραγανές και από πατατάκια.

Info

H Νατάσα Εξηνταβελώνη παίζει στο Θέατρο Χώρος (Πραβίου 6, Βοτανικός) στην παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου (Δευτέρα &­­­­ Τρίτη).