Τοποθεσία: Sarri 12 (Σαρρή 12, Ψυρρή)

Ημερομηνίες: 11 Σεπτεμβρίου 20:00 – 12 Οκτωβρίου 18:00

Από τη Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου η Σκορδ-Art γεμίζει με τα συνθήματα της Lebaniz Blonde. Γνωστή από τα “Μπρουκ, ο Ριτζ δεν θα γίνει δικός σου ποτέ.Τέιλορ”, “ο κώλος της Μαντόνα έπεσε, ο καπιταλισμός πότε;” και “Εγώ είμαι και πιο Λαίδη και πιο Γκάγκα. Άντζελα” αλλά και πολλά άλλα, η Lebaniz Blonde (ψευδώνυμο που πήρε από τίτλο τραγουδιού των Thievery Corporation) μεταφέρει τα “τσιτάτα” της από τους Αθηναϊκούς δρόμους σε μικρής κλίμακας επιφάνειες και χρηστικά αντικείμενα.

photo credit: Xenia Loukopoulou
photo credit: Xenia Loukopoulou

Είτε παραφράζοντας στίχους και δημοφιλείς ατάκες, είτε παίζοντας με αναγραμματισμούς ονομάτων από ποπ είδωλα, η καλλιτέχνις στοχεύει, πάντα με βάση το χιούμορ, να “σταμπάρει” τη καθημερινότητα προβληματίζοντας το υποσυνείδητο σε δεύτερη ανάγνωση.
Stencils, sticker slapping, upcycling, θερμοκόλληση και decoupage σε puzzles, μαγνητάκια, κοσμήματα, πλαστικά τραπεζομάντιλα, τραπεζάκια, αυτοκόλλητα, τσάντες και t – shirts τα οποία χρησιμοποιούνται ως μετανεωτερικός καμβάς.

Εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/765967273468044/?ref_newsfeed_story_type=regular

http://www.sarri12.com/

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ Lebaniz Blonde [button link=»https://www.facebook.com/pages/Lebaniz-Blonde/656290104460563?ref=bookmarks» window=»yes»]FACEBOOK PAGE[/button]