Ως δημιουργίες με ιδιαίτερη αισθητική οι αφίσες του Meet Market τράβηξαν την προσοχή μας και ρωτήσαμε τους διοργανωτές ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα ευφάνταστα πόστερ.

Με ρίζες από Ελλάδα και Γαλλία, ο Jonas Lehec, γνωστός και ως «Tare» από την εποχή που ήταν καλλιτέχνης του γκραφίτι, είναι ο γραφίστας του Meet Μarket από την πρώτη στιγμή της διοργάνωσης.

 

Ξεκίνησε να ασχολείται και να αναπτύσσει την εικαστική ταυτότητα του Meet Market τον Δεκέμβριο του 2007, όταν για πρώτη φορά η διοργάνωση παρουσιάστηκε στο κοινό με ένα χριστουγεννιάτικο event στο Κ44.

To πόστερ είναι διαφορετικό σε κάθε Μeet Market ακολουθώντας κάθε μήνα ένα ξεχωριστό θέμα. Αποτελείται από δύο χρώματα και εκτυπώνεται σε πορώδες matte χαρτί με στόχο την άριστη ποιότητά του και φυσικά με την προοπτική να συλλέγεται ως ενθύμιο.

Το εικονογραφημένο υλικό κρύβει στοιχεία που ποικίλλουν, είτε σκιαγραφημένα προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει στο Meet Market είτε υπαινιγμούς για την εποχή κατά την οποία πραγματοποιείται, σε συνδυασμό με αναφορές στον χώρο που κάθε φορά φιλοξενείται.

* Το Μeet Market είναι μια διοργάνωση με σκοπό την προβολή, προώθηση και υποστήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής και όχι μόνο. Μετράει ήδη πάνω από 90 events σε διάφορα σημεία της πόλης. Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.

Info

Τhe Meet Market Christmas Edition – Ωδείον Αθηνών – Athens Conservatoire
Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 2017
Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75 Αθήνα
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
*είσοδος ελεύθερη*

Creative sponsor: CITY CODE