Στο κινέζικο σόου ανάδειξης ερμηνευτριών με την επονομασία Super Girl, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα παγκοσμίως σε θεαματικότητα, συμμετείχε η Jane Zhang μαζί με ακόμη 120.000 διαγωνιζόμενες. (2015)

Με τη συμμετοχή της στα live του σόου η Jane κέρδισε την τρίτη θέση και στη συνέχεια βραβεία και διακρίσεις τόσο στη χώρα της όσο και εκτός, όπως το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεύτρια της Κίνας στα βραβεία του MTV που πραγματοποιήθηκαν στο Μιλάνο.

Ήδη διανύει 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως ερμηνεύτρια, έχει υπογράψει συμβόλαια με διεθνή label δισκογραφικών και στο τελευταίο της άλμπουμ υπογράφει τη μουσική παραγωγή ο Timbaland.

Το βίντεο κλιπ για το single της με την ονομασία «Dust My Shoulders Off», που κυκλοφόρησε περίπου πριν από επτά μήνες, είναι ένα αριστούργημα που -όπως αναφέρει η ίδια στο Billboard- χρειάστηκαν δύο μέρες non stop για να μη χαθεί το συναίσθημα.

Έχει ήδη παιχτεί σε μουσεία του κόσμου καθώς μέσα σε τριάμισι λεπτά μπορείς να δεις να αναβιώνουν πίνακες των Dali, Hopper, Van Gogh, Monet και άλλων σπουδαίων ζωγράφων που έγραψαν ιστορία. Πρόκειται για μια πρωτότυπη υλοποίηση ιδέας που ενδιαφέρει τόσο εικαστικά όσο και για την πολυπλευρικότητα της φωνής της.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία της Jane, γιατί όπως έχει δηλώσει και η ίδια της αρέσει ο διαφορετικός τρόπος ερμηνείας για κάθε είδος.