Φωτογραφίες: George Alexandrakis Photography

Ζητήσαμε από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Αφιέρωμα στον David Bowie που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαϊού στο Gazarte, να καταγράψουν τις σκέψεις τους στο άκουσμα του ονόματος του σπουδαίου Καλλιτέχνη.

Τους φωτογραφίσαμε και σας τους παρουσιάζουμε.

Τι σημαίνει o David Bowie για σένα;

Lou is

Lou is

Ειλικρινά δε μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που μου προκαλεί ο David Bowie… Ειδικά τώρα με τις πρόβες  που ακούω συνέχεια, μελετάω τα τραγούδια του και κυρίως  όταν τα παίζουμε  μου συμβαίνει κάτι υπέροχο που δεν ξέρω πως να το εκφράσω, είμαι σίγουρη όμως ότι αυτός θα έβρισκε τον τρόπο. Θα έγραφε παλαβούς  στίχους, θα έφτιαχνε μια ασυνήθιστη, μαγική μελωδία και με μια πρωτότυπη και εφευρετική ενορχήστρωση θα το μοιραζόταν με όλους.

Νομίζω ότι αυτό με συναρπάζει περισσότερο στον David Bowie, η συνεχής έμπνευση και δημιουργικότητά του. Λες κι είχε ανοικτή σύνδεση με κάποια αστείρευτη πηγή ιδεών, εικόνων, μελωδιών που μπορούσε με εκπληκτική μαεστρία κι ελευθερία να μετουσιώσει σε πραγματικό καλλιτεχνικό έργο που σε αγγίζει βαθιά. Χαρακτηριστικό που βρίσκω σχεδόν αφόρητα γοητευτικό και ζηλευτό επίσης!

[divider]Info Συναυλίας[/divider]

gia site bowie tribute afisa