Για τα αποτελέσματα κάντε κλικ ΕΔΩ

Η Ψηφοφορία μόλις έκλεισε.

Τουλάχιστον 23.000 συμμετοχές στην ψηφοφορία. Επειδή η καταμέτρηση -μία ψήφος ανά μοναδικό επισκέπτη- συνέπεσε με την τεχνική αναβάθμιση της πλατφόρμας μας , η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μετά τις 19 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση και για τις επιβραβεύσεις του 2017, όπου καθημερινά θα μπορείτε να προτείνετε για την επόμενη ψηφοφορία όποια παράσταση έχετε παρακολουθήσει.

Δεν είναι βραβεία αλλά αποτελούν την πιο ουσιαστική επιβράβευση καθώς το ερωτηματολόγιο του CITY CODE δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες και αφορά… καλλιτέχνες.

Μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, ιδέες, αγαπημένα πρόσωπα, που διαμόρφωσαν το 2016, είναι μερικές από τις κατηγορίες που τίθενται σε ψηφοφορία. Επελέγησαν από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων της τέχνης, που ψήφισαν πριν από εσάς διαμορφώνοντας την αγαπημένη τους λίστα. Σύντομα και η λίστα με αγαπημένους της μουσικής σκηνής αλλά και του κινηματογράφου.

Η λίστα αυτή έρχεται πλέον στη δική σας κρίση και μπορείτε να υπερψηφίσετε ή να καταψηφίσετε αρκεί να έχετε ιδία άποψη –π.χ. μην κρίνετε μια παράσταση αν δεν την έχετε παρακολουθήσει. Εννοείται ότι ψήφισαν και οι editors του CITY CODE, οι επιλογές τους όμως θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της δικής σας ψηφοφορίας.

Να διευκρινίσουμε, επειδή παρατηρήθηκε ότι ο καθένας ψηφίζει δύο φορές ή και παραπάνω κάποιον αγαπημένο του. Μην ψηφίζετε πολλές φορές τον αγαπημένο σας, δεν θα καταμετρηθεί, αλλά θα καταμετρηθούν οι αληθινοί ψήφοι με βάση το ip. Η ψηφοφορία λήγει 12 Ιανουαρίου 2017 (00:01) όπου θα καταμετρηθούν οι ψήφοι  και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ανά κατηγορία (μία ψήφος ανά ip) στις 16  (Λόγω καταμέτρησης υπερβολικού αριθμού ψήφων – η διαδικασία καταμέτρησης θα συνεχιστεί)

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Θεατρική Παράσταση 2016

Σκηνοθεσία

Πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί

Ηθοποιός σε ρόλο για το 2016

Ηθοποιός

για το συνολικό του έργο

Έλληνας Θεατρικός Συγγραφέας

για το συνολικό του έργο

 

Πολύπλευρος Καλλιτέχνης

Θεατρικά Κοστούμια 2016

Σκηνικά Θεάτρου 2016

Teaser 2016

Σχεδιασμός φωτισμών θεατρικής παράστασης 2016

Stand up Comedian

Παιδική/Εφηβική παράσταση

Υποκριτική – παιδική/εφηβική σκηνή

Η επιλογή θεατρικής φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε από την δημιουργική ομάδα του CITY CODE. Είναι οι αγαπημένες φωτογραφίες του City Code. Επιλέξτε εσείς τη δική σας αγαπημένη φωτογραφία.

Θεατρική Φωτογραφία