Πέρασε ένας χρόνος, με πραγματικούς αναγνώστες και όχι αριθμούς, με αγκαλιές αλλά και δάκρυα, με μεράκι αλλά και κόπο. Αγαπήσαμε, εμείς τουλάχιστον, το CITY CODE και όσα εμπόδια και αν προέκυψαν, ευτυχώς τύχαμε σε πολύ καλή ομάδα και ξεπεράστηκαν γρήγορα. Πολύ σημαντική η ομάδα. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που με τόσο κόπο προσέφεραν εθελοντικά τα κείμενα, τις φωτογραφίες τους, τις σκέψεις και τη διάθεσή τους, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια και σεβασμό στους ανθρώπους που μας ξεφύλλισαν είτε αυτό αφορούσε μία ή και περισσότερες φορές. Δεν τις μετρήσαμε, αλλά μετρήσαμε τα μηνύματα στο email, στα προσωπικά μας προφίλ στο facebook και στη σελίδα του City Code, λάβαμε σοβαρά υπόψη μας τα σχόλια για να βελτιωθούμε. Δεν είχαμε εμπειρία και αυτό μας έκανε να σκεφτούμε καθαρά ως αναγνώστες πρώτα.

ccmag logo black

Δάκρυσα, ενθουσιάστηκα, γέλασα, χαμογέλασα και πολλά άλλα συναισθήματα και περηφάνια, μεγάλη περηφάνια, ότι τελικά πολλοί διαφορετικοί σε σκέψη άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν. Ευχαριστώ τα πρόσωπα που μας εμπιστεύτηκαν και τα φιλοξενήσαμε στα τεύχη.

Ευχαριστώ όλους εσάς που μας υποστηρίξατε, που μας δώσατε την Ελπίδα ότι νέες ιδέες μπορούν να στηριχθούν. Σας ευχαριστώ όλους, ήσασταν υπέροχοι και ελπίζω να συνταξιδέψουμε και σε άλλα όμορφα ταξίδια.