Μπορεί να καπνίζουμε και να κάνουμε κακό στην υγεία μας όμως μέχρι να πάρουμε την απόφαση για να σταματήσουμε το κάπνισμα υπάρχει ένας χώρος στην Αθήνα που όσο καπνίζεις τόσο…αλλά ας μην τα λέμε εμείς διαβάστε τι είναι το Donation Smoke Box.

smoke-box

Το Donation Smoke Box είναι μια πατενταρισμένη ιδέα που δημιουργήθηκε και κατασκευάζεται από το Tin Pan Alley ως μια σύγχρονη λύση για την προώθηση της οικολογικής συνείδησης αλλά και της προσφοράς στον πλησίον.

Υποστηρίζοντας το φυσικό δικαίωμα για ένα υγιεινό περιβάλλον στον χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης μετατρέπουμε το κάπνισμα σε φιλανθρωπική προσφορά μέσω του donation smoke box που βρίσκεται στην είσοδο του χώρου. Σβήνοντας και πετώντας το αποτσίγαρο σας στο Donation Smoke Box φροντίζετε να μην λερώνεται ο δρόμος και ταυτόχρονα βοηθάτε τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα στον δύσκολο αγώνα τους καθώς κάθε αποτσίγαρο που ρίχνεται μέσα ισούται με 1 cent δωρεά από το Tin Pan Alley. Κάθε δωρεά αναρτάται στο website μας. Μόνο έτσι το κάπνισμα σώζει ζωές! Support Us! Υποστηρίξτε εδώ τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα: http://support.msf.gr/

Πηγή Φωτογραφίας & Κειμένου: tinpanalley.gr