ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ

«CONTACT»

Κυριακή 11 Μαρτίου
στο PassPort Κεραμεικός – Upstairs

Μια βραδυα γεμάτη ήχους λαϊκούς, παραδοσιακούς, βαλκανικούς θα μας προτείνει, για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Passport-Κεραμεικός-Upstairs, o Δημήτρης Αϊβαλιώτης. Aυτή τη φορά, με έναν ιδιαίτερο Special Guest.

Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους.

Η πρώτη του δισκογραφική στάση έγινε τον Ιούλιο με το single «5η εποχή» σε στίχους/μουσική της Μυρσίνης Δόξα, το οποίο αποκόμισε πολύ θερμή υποδοχή από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει μια ιδιαίτερη διασκευή που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, κι έναν ολοκληρωμένο, πολυσυλλεκτικό δί
σκο στις αρχές καλοκαιριού.

Ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης φέτος μας παρουσιάζει την μουσική παράσταση «
CONTACT», παντρεύοντας το Έντεχνο-Λαϊκο-Παραδοσιακό, με επιρροές απο Ανατολή, Δύση και Βορρά!

Απο τον Τσιτσάνη και την Γκιουλμπαχάρ, μέχρι την Μισιρλού, το Καίγομαι, και το Κουτούκι του Γιαβρή. Ενα συνεχές flashback στους δρόμους που αγάπησε απο μικρός.

Eξι μουσικοί επι σκηνής, και ένας ερμηνευτής που καταφέρνει πάντα στις live εμφανίσεις του να χρησιμοποιεί ολόκληρη την παλέτα των χρωμάτων και των αισθήσεων. Όλα αυτά σε ενα τρίωρο πρόγραμμα με απρόβλεπτες, αλλά και αυθόρμητες στιγμές, και την συνύπαρξη της νηνεμίας και του μαΐστρου, επί της ουσίας!

Επί σκηνής οι μουσικοί:
πιάνο: Γιώργος Τσολάκος/Χρήστος Κουμούσης
Τύμπανα: Χάρης Παναγιωτόπουλος
Κλαρίνο-Σαξόφωνο-Κρουστά: Φοίβος Μπόζας
Κιθάρα: Στέφανος Γεωργιτσόπουλος
Μπάσο: Χρήστος Κόλλιας
Μπουζούκι: Δημήτρης Παναγόπουλος

Φωτογραφία: Δημήτρης Γιαννουλάκης

INFO

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

Tηλ. κρατήσεων 2105222203
www.pass-port.com.gr

 

OI ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 20.00 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00