Για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικά δώρα που θα ομορφύνουν τις γιορτές τους ή αποκλειστικά για εσάς, από δημιουργούς που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα της χώρας σε δύσκολους καιρούς.


ΥΦΗ CERAMICS

Η ΥΦΗ είναι το εργαστήριο κεραμικών τριών δημιουργών: της Αντιγόνης, της Νικολίνας και της Αιμιλίας. Ιδιαίτερα αντικείμενα, τόσο διακοσμητικά όσο και χρηστικά, που κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη, αλλά και custom made δημιουργίες για πιο προσωπικές επιλογές.

Η ΥΦΗ διαθέτει το προσωπικό της εργαστήριο στα κατω πετράλωνα, Αλκμήνης 16 αλλα μπορείτε να δείτε τα αντικείμενα της στα:

Πληροφορίες

www.yfi.gr

instagram:@yficeramics


ΠΡΙΓΚΙΠΩ

Η Πριγκιπώ δημιουργεί περιζήτητα κοσμήματα στο πρόσφατα ανακαινισμένο showroom και εργαστήρι στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 34). Το γούρι για το 2019, ο χρυσός σκαραβαίος της Πριγκιπώ, μας καλεί να σκαρφιστούμε τους στόχους της χρονιάς που έρχεται και να προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε.

 

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 34, Αθήνα

www.prigipo.com

Instagram: @prigipo


A FUTURE PERFECT & FRIENDS STORE

Ένα concept store μόλις άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας και εκεί μπορείτε να βρείτε αντικείμενα καλλιτεχνών σχεδιαστών και brands (κοσμήματα, κεραμικά, διακοσμητικά, ρούχα, gadgets, φωτιστικά κ.α.) ενώ σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης του περιβάλλοντος και των ζώων με περισσότερο σεβασμό, έχει περιοριστεί στο ελάχιστο η εμφάνιση του φυσικού δέρματος αντικαθιστώντας τα με αντικείμενα και ρούχα που είναι φτιαγμένα από εναλλακτικά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 23, Αθήνα

www.afutureperfect.gr

Instagram: @afutureperfect


Fey Papanikou Jewelry Workshop

Πολλοί γνωρίσατε τη Φαίη Παπανίκου μέσα από τις σελίδες του CITY CODE για τα ιδιαίτερα σχέδια κοσμημάτων που δημιουργεί, με πιο χαρακτηριστικό το «Αμφιθέατρο» που ταξιδεύει παγκοσμίως. Η νέα συλλογή της για το 2019 είναι μοναδική και περιλαμβάνει πιέτες σε διάφορες μορφές. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της, επισκεφθείτε τη στο ζεστό και φιλόξενο χώρο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ή ξεφυλλίστε το CITY CODE που κυκλοφορεί, με τη Φαίη να κοσμεί τις σελίδες του. To γούρι της για το 2019 είναι η μουσική Άρπα.

 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, Αθήνα (Πλατεία Κλαυθμώνος)


ΛΙΝΑ ΓΑΒΡΑ

Η σχεδιάστρια Λίνα Γαβρά συνδυάζει επιρροές όλων των εποχών με το σήμερα και ανεξίτηλα υπέροχα χρώματα. Γνωστή για τα διπλής όψης πανωφόρια της, που έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στο CITY CODE που κυκλοφορεί, απευθύνεται σε όσες ψάχνουν ένα ιδιαίτερο στυλ αλλά και σε νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν.

 

Διεύθυνση: Ηροδότου 16, Κολωνάκι

www.linagavra.com

Instagram: @linagavra


CITY CODE Illustration Brand

Η σειρά του CITY CODE μια και πείσαμε τον Art Director μας να δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά σχέδια και κάπως έτσι ξεκίνησε το online shop μας. Βασική αρχή μας, να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο, οπότε για εντελώς πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια επιλέξτε το CITY CODE Illustration Brand και αν είστε αναγνώστες μας, κερδίστε 20% έκπτωση. (Κωδικός: citycodemagazine20 )

www.citycode.gr

Instagram: @citycodeshop