Συνέντευξη: Ηλέκτρα Λήμνιου

Η Νανάμι, η Μάκο και η Μαρίσα αποτελούν το γυναικείο συγκρότημα ColorCode. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα φιλόδοξα και τα οποία έχουν ήδη οργανώσει την περιοδεία τους για το 2016. Κατάφεραν να συνδυάσουν τα σόου μόδας με τη μουσική που αγαπάνε. Γεμάτες από ιδέες, συνεχίζουν να ονειρεύονται και να μετατρέπουν τις επιλογές τους σε μία επιτυχημένη καριέρα.

GIA SITE COLOR CODE 5

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξή τους στο περιοδικό City Code:

Colorcode: Μία θετική ονομασία για ένα συγκρότημα. Με ποιο τρόπο αντανακλά το όνομά σας τις προσωπικότητες ή τη στάση ζωή σας;

Είμαστε και οι τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, οπότε σκεφτήκαμε ότι μοιάζουμε σαν διαφορετικά χρώματα που είναι μέρος ενός χρωματικού κύκλου. Δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μία αίσθηση ενότητας, όπως ένα ουράνιο τόξο.

Λέγεται ότι είναι δύσκολο να μιλάμε για τον εαυτό μας. Παρόλ’ αυτά, θα θέλαμε να ενημερώσετε το ελληνικό κοινό για το ποιες είστε.

Είμαι η NANAMI, η κεφαλή της ομάδας και η οποία χορογράφησε τα μουσικά κομμάτια του τελευταίου άλμπουμ.

Είμαι η MAKO, εκείνη με τα πιο μακριά μαλλιά στην ομάδα και μου αρέσει να ζωγραφίζω.

Είμαι η MAΡΙΣΑ κι έχω σπουδάσει ιστορία Τέχνης και χορό.

Είστε τρία νεαρά κορίτσια στο αποκορύφωμα της καριέρας σας. Ποια είναι εκείνα τα κοινά χαρακτηριστικά που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία;

Σίγουρα μας ενώνει η αγάπη μας για τη μουσική, τον χορό και τη μόδα.

Τον Μάρτιο του 2016, οι θαυμαστές σας στις Βρυξέλλες είχαν την ευκαιρία να σας συναντήσουν κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής σας περιοδείας. Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό και τι πρόκειται να δουν όσοι τυχεροί παρευρεθούν στα σόου σας;

Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε πρώτη φορά στην Ευρώπη και μέχρι στιγμής μας αρέσει πάρα πολύ. Θέλουμε να τραβάμε φωτογραφίες τα πάντα και όλοι όσοι συναντάμε είναι τόσο καλοί και ευγενικοί απέναντί μας. Για τα σόου μας εδώ έχουμε ετοιμάσει νέα χορογραφία και κάθε σόου είναι ωριαίο, κάτι το οποίο δεν έχουμε ξανακάνει μέχρι στιγμής.

Σας αποκαλούν “Ιαπωνίδες Lady Gaga”. Πόσο δύσκολο είναι για ένα συγκρότημα να έρθει αντιμέτωπο με αυτή τη σύγκριση; Ποιες είναι οι διαφορές και οι ομοιότητές σας με την Lady Gaga;

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην Ιαπωνίας σαν την Lady Gaga και πέρα από την κοινή μας αγάπη για τη μόδα δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάτι άλλο κοινό.

Ο Nicola Formichetti είναι ένα πρόσωπο κι ένας καλλιτέχνης με τεράστια επιρροή στην καριέρα σας. Πώς ξεκίνησε η ιστορία σας;

Πριν από 2 χρόνια συναντηθήκαμε μαζί του σε ένα διαγωνισμό ταλέντων «Pop Icon Project Tokyo», όπου ήταν παραγωγός και μέλος της κριτικής επιτροπής. Μας είδε και του αρέσαμε πολύ ως σχήμα και από τότε συνεργαζόμαστε.

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τα υπόλοιπα συγκροτήματα της χώρας σας;

Η αλήθεια είναι ότι καταγόμαστε από διαφορετικές περιοχές και η κάθε μία έχει διαφορετικά βιώματα, αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μαζί μουσική που είναι κάτι που αγαπάμε και μας ενώνει. Το αποτέλεσμα είναι που κάνει την εμπειρία μοναδική.

Τι άλλο περιλαμβάνεται στα μελλοντικά σας σχέδια; Ίσως ένα LP;

Η τελευταία δουλειά που κυκλοφόρησε, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από την Ευρωπαϊκή περιοδεία, επομένως κάτι νέο είναι ακόμα μακριά. Μετά την Ευρώπη θα συνεχίσουμε τα σόου στην Ιαπωνία. Και, φυσικά, θέλουμε πολύ να ξαναγυρίσουμε στην Ευρώπη με την πρώτη ευκαιρία.

Facebook Page: Color-code

Website: Color Code

logo encitycodemag