Ένα νέο project για την πόλη που θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στα ελληνικά έρχεται με την επονομασία CITY CODE paper. Θα καλύπτει πολιτιστικά θέματα  και θα αποτελεί έναν σύγχρονο οδηγό τέχνης και δημιουργίας για την πόλη.

Στις σελίδες του Paper δεν θα βρείτε ανθρώπους που δεν σέβονται τον συνάνθρωπο, που κακοποιούν ζώα, που χρησιμοποιούν γούνες γιατί από την αρχή ο σεβασμός στη ζωή αυτή ήταν η αξία μας.

Αν θέλετε να στηρίξετε το CITY CODE paper μέσω ολοσέλιδων καταχωρίσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο sponsor@citycodemag.com

Το Paper θα κυκλοφορήσει σε Αθήνα,, Πειραιά, Κόρινθο & Χαλκίδα το Νοέμβριο. Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε μας τον κωδικό για να μπορέσετε να λάβετε όλες τις πληροφορίες. (Παρακαλούμε μην παραβλέψετε να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας και τα στοιχεία της εταιρείας σας) https://www.citycodemag.com/city-code-paper-media-kit-on-request/

Ενημέρωση για το CITY CODE magazine

To CITY CODE magazine συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από την Ιταλία, όπου έλαβε θετικές κριτικές από ιστορικούς τέχνης, μέχρι τη Νέα Υόρκη. Το επόμενο βήμα του είναι κάτι διαφορετικό αλλά πάντα με υψηλή ποιότητα και αισθητική. Το CITY CODE premium magazine συνεχίζει το δημιουργικό του ταξίδι με επόμενο τεύχος που θα ανακοινωθεί σύντομα.