Σπουδάζοντας Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο, αναζητεί δημιουργική διέξοδο, την οποία δεν αργεί να βρει μέσω της επαγγελματικής απασχόλησή της με την τέχνη του μακιγιάζ, δουλεύοντας σε πρακτορεία μόδας, κάνοντας φωτογραφίσεις για editorial περιοδικών, αλλά και νυφικό μακιγιάζ.

Ούσα ανήσυχο πνεύμα, παρατηρεί -με αφορμή τον γάμο της καλύτερης φίλης της- ότι υπήρχε στην αγορά έλλειψη σχεδίων που θα ανταποκρίνονταν πλήρως στις προσδοκίες που είχαν νύφες, με τις οποίες συχνά ερχόταν σε επαφή, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και αποφασίζει να σπουδάσει σε σχολή μόδας.

Photographer: Matthew Alatsatianos
Make up : Mary Rokkou
Hair: Rudina K.

Όραμά της, να καλύψει τις προτιμήσεις διαφορετικών προσωπικοτήτων και να δώσει την ιδανική μορφή, σε όσα οι γυναίκες έχουν φανταστεί για την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Κάνει τα πρώτα της βήματα στον σχεδιασμό νυφικών το 2003, με τη συλλογή της να λαμβάνει θετικές κριτικές τόσο από συντάκτες μόδας και περιοδικών όσο και από μετέπειτα επώνυμους πελάτες της.

H Aναστασία Αραβανή δημιουργεί το δικό της brand στο χώρο των νυφικών και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί σχέδια νυφικών υψηλής ποιότητας και αισθητικής που ενισχύουν τη θηλυκότητα και κάνουν κάθε νύφη να αισθάνεται μοναδική, σεβόμενη πλήρως την προσωπικότητα αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες καθεμιάς.

Με δεδομένη την ενασχόλησή της με το νυφικό μακιγιάζ, μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση, όπου νυφικό και μακιγιάζ συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα, καλαίσθητο αποτέλεσμα.

www.anastasiaaravani.com

Facebook Page