Μόλις 7 μήνες από την κυκλοφορία του 1ου τους single ( «Dance Me» ) οι Amnesia Pills θα βρίσκονται στο stage του Rockwave μαζί με τους Placebo, τον Sivert Hoyem και άλλους. Γι’ αυτό το «παράσημο» αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια, μίλησαν στο City Code Magazine.

George Alexandrakis Photography

1η Ιουλίου ραντεβού μαζί τους στο Rockwave Festival

Και ξαφνικά συμμετοχή στο Rockwave. Πως αισθάνεστε γι’ αυτό;

To Rockwave είναι ένα τεράστιο φεστιβάλ και είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά και τιμή να μετέχουμε σε αυτό, ειδικά σε μια μέρα που εμφανίζονται τόσο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες όπως οι Placebo, ο Sivert Hoyem κ.α. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφορήσατε το 2ο single με τίτλο «Don’t be sad today».Τι σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα;

Στις μέρες που ζούμε η χαρά και η αισιοδοξία είναι όντως ζητούμενα ουσίας. Σίγουρα η μουσική, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και το φως που απολαμβάνουμε στη χώρα μας λειτουργούν πολύ θετικά στην ψυχοσύνθεση μας. Επίσης η πίστη ότι τα πράγματα εξελίσσονται πάντα καλύτερα όταν αφήνουμε πίσω τα λάθη μας αντί να τα επαναλαμβάνουμε. Αυτό πάνω κάτω λέει και το τραγούδι.

 Live ή στούντιο; Ποια διαδικασία απολαμβάνετε περισσότερο;

Πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα όμως εξίσου σημαντικά για έναν καλλιτέχνη. Η σύνθεση των τραγουδιών και το στούντιο είναι το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς. Είναι συνήθως μια μοναχική διεργασία. Αντίθετα, τα live φέρουν μαζί την απαραίτητη εξωστρέφεια, την επαφή με τον κόσμο. Δεν τα διαχωρίζουμε.

Τι να περιμένουμε από τους Amnesia Pills από δω και πέρα;

Περισσότερα καλά τραγούδια! (Η αισιοδοξία που λέγαμε)

Σε ποιο φεστιβάλ η συμμετοχή σας θα εκπλήρωνε το μεγαλύτερό σας όνειρο;

Glastonbury δαγκωτό!

Facebook Page: Amnesia Pills

Amnesia Pills Info
Οι Amnesia Pills είναι ένα μουσικό σχήμα από την Αθήνα. Ο ήχος τους, μελωδικός, πιο κοντά στην Αγγλική σκηνή, κινείται μεταξύ alternative rock, indie και pop και θυμίζει έντονα 80’s αλλά με ένα σύγχρονο βλέμμα. Αυτή την περίοδο οι Amnesia Pills ολοκληρώνουν την ηχογράφηση – παραγωγή του πρώτου τους EP και ετοιμάζονται για τις ζωντανές τους εμφανίσεις.
Δισκογραφική εταιρεία: Feelgood Records
Μέλη συγκροτήματος
B-Sun (Γιώργος Μπίλιος) – φωνή, Jo (Γιώργος Βασιλάτος) – κιθάρες, Σταύρος Πηλαδάκης – πλήκτρα, Στέφανος Ζακόπουλος – τύμπανα και Man (Νικόλας Παπαχρονόπουλος) – μπάσο.