Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ACID BABY JESUS

LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

AN CLUB

(ΣΟΛΩΜΟΥ 13-15. ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

support acts:

DEVAMP JAVU

HAND & LEG

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
MONSTERVILLE (Σπύρου Τρικούπη 10, Εξάρχεια, 210-3304407)
RHYTHM RECORDS (Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια, 210-3841550)

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους live εμφάνιση στην Αθήνα και με έτοιμο ολοκαίνουριο υλικό από την επερχόμενη τρίτη LP κυκλοφορία τους μέσα στο 2017, οι Acid Baby Jesus επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο AN club, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

acidpic2

Με μία κασέτα δικής τους παραγωγής πίσω στο 2010, δύο ολοκληρωμένους δίσκους και τρία EP (το ένα ως Voyager 8, μαζί με τους Καναδούς Hellshovel) στην Αμερικάνικη Slovenly και αλλεπάλληλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στο ενεργητικό τους, οι Acid Baby Jesus έχουν ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και περιπετειώδη νέα psych/punk/garage σχήματα διεθνώς. Έτοιμοι να κάνουν ακόμα μία δημιουργική στροφή στην πορεία τους (καινούριος ήχος, καινούρια εταιρεία), ξαναβγαίνουν λίγο πριν το τέλος του χρόνου στον δρόμο για μια μίνι περιοδεία σε Ιταλία και Ελλάδα που θα καταλήξει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο AN club των Εξαρχείων.

Μαζί τους στην Αθήνα, δύο ολόφρεσκα ελληνικά σχήματα σε ρόλο support act: το πειραματικό ντουέτο Hand & Leg (Slovenly) και οι “νεαροί θορυβοποιοί” Devamp Javu!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!