Κερδίστε τα Παραμύθια της Ελίνας

 Το City Code, σε συνεργασία με τον Παιδικό σταθμό Μαίρη Πόππινς (http://www.marypoppins.gr) προσφέρει σε 4 αναγνώστες-φίλους το παιδικό βιβλίο “Τα Παραμύθια της Ελίνας” της Ελίνας Βαρβαρήγου.

 elina

Τέσσερις τρισχαριτωμένοι ήρωες, μια προβατίνα, μια μικρή καμηλοπάρδαλη, ένα κουνελάκι και μια μελισσούλα, μέσα από μια προσιτή αφήγηση και μια όμορφη εικονογράφηση, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν στα παιδιά στον υπέροχο και χρωματιστό κόσμο τους, τόσο ίδιο με τον δικό τους, μαθαίνοντάς τους ότι πρέπει να κόβουν τα νύχια τους, να χρησιμοποιούν το γιογιό τους, να τρώνε όλο το φαγητό τους και να πηγαίνουν στο σχολείο.

Τα Παιδικά Παραμύθια της Ελίνας Βαρβαρήγου αποτελούνται από δύο παιδικά βιβλία με διαφορετικές παιδικές και χρήσιμες ιστορίες. Ο Διαγωνισμός αφορά το πρώτο παιδικό παραμύθι.

elina 2

 Για να κερδίσεις ένα από τα Παιδικά Παραμύθια απλά στείλε μας στο email info@citycodemag.com με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, μην ξεχάσεις να γράψεις και το ονοματεπώνυμο σου.

Όροι και προϋποθέσεις

O διαγωνισμός θα λήξει 17 Δεκεμβρίου 2014


Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω email αλλά και από την Σελίδα του City Code όπου θα αναρτηθεί η λίστα με τα ονόματα των νικητών.

Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μέσω Online συστήματος προκειμένου να υπάρξει αξιοπιστία.

Οι φίλοι-αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα από τα “Παιδικά Παραμύθια της Ελίνας” θα παραλάβουν τα παιδικά παραμύθια από τον Παιδικό σταθμό Μαίρη Ποππινς (Κόδρου 4 – Φιλοθέη) και θα γίνει ταυτοποίηση του ονόματος με την λίστα των νικητών.