Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδούν για την Ακτ-ειν.

Μια μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο θέατρο.

Thivaios_Paschalidis 

Η χημεία που διαθέτουν επί σκηνής είναι μοναδική. Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο από τους πιο ευαίσθητους και ανήσυχους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, με τη δική τους πορεία και αναφορές, φτιάχνουν ένα εκρηκτικό δίδυμο απόλυτα δεμένο και συγκινησιακά φορτισμένο.

Στα τραγούδια τους -τόσο τα δικά τους όσο και στα «ξένα» που ερμηνεύουν στις εμφανίσεις τους- κάθε στιγμή έχει περιεχόμενο και συναισθηματική φόρτιση. Επιτυγχάνουν μια μοναδική χημεία γεμάτη εικόνες και συναίσθημα.

Οι επιλογές τους στο πρόγραμμα που παρουσιάζουν προέρχονται από την εικοσάχρονη πορεία τους αλλά και το σύγχρονο τραγούδι με επιλεγμένες στιγμές άλλων δημιουργών.

Μαζί τους οι Μιρέλα Πάχου (ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι), Μάξιμος Δράκος (πιάνο – πλήκτρα), Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα)

Η συναυλία τους στο Βεάκειο θέατρο, έχει σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τους σκοπούς της «Ακτ-ειν».

Η «Ακτ-ειν» είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση με σκοπό την επανένταξη στην οικονομική, κοινωνική ζωή και στην απασχόληση, ατόμων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Δραστηριοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης, του πολιτισμού, καθώς και στον πρωτογενή τομέα.

(Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.akt-ein.gr).

Eναρξη: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο, 8 ευρώ για φοιτητές, ανέργους, Αμεα (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων).

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Ιανός, Reload, Βεάκειο, δημοτικός κινηματογράφος Σινεάκ,Πειραιάς (Καραίσκου 102).

Επικοινωνία/ Δημόσιες Σχέσεις συναυλίας: PuRe

Άννα Γιώτη giotianna@gmail.com 6946959419

Χρήστος Καρυώτης kariotis@pure.com.gr 6944979551

Επικοινωνία/ Δημόσιες Σχέσεις Ακτ-ειν:

Χρύσα Ματσαγκάνη pr@akt-ein.gr   6970992262

ΚΕΡΔΙΣΕ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΔΩ