Ο Κόκορας

Το πρώτο θεατρικό σήριαλ!

 

 

 Koko-foto2

Επεισόδιο 2: «Το οικόπεδο»

Πρεμιέρα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Και μόνο για 10 παραστάσεις!

Στην προηγούμενη έξοδό τους στο Ριφιφί, ο Αργύρης και η Πόπη συγκρούστηκαν για το θέμα της… «Γριάς»(Επεισόδιο 1) και πρόσφεραν έντονες στιγμές γέλιου σε όσους είχαν την ευκαιρία να τους «κρυφακούσουν»! Από τις 14 Ιανουαρίου μαθαίνουμε επιτέλους τι απέγινε με τη «Γριά” και παρακολουθούμε το γνωστό μας πια ζευγάρι να συνειδητοποιεί μπροστά στα μάτια μας ότι τους χωρίζει χάσμα σχετικά με τις αντιλήψεις του για την ζωή!

Μετά από χρόνια άσκησης του βίτσιου να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, δημιουργήθηκε η δική μας –φανταστική- ιστορία κλειδαρότρυπας που διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο και σερβίρεται σε 4 αυτοτελή επεισόδια!

«Κόκορας» ή αλλιώς «αλέκτωρ», σημαίνει αρχικά τον υπερασπιστή, το μαχητή (ρ. Αλέξω = απομακρύνω, αποκρούω, υπερασπίζομαι) και μεταφορικά σημαίνει άνδρα ερωτύλο και καρδιοκατακτητή ή επιδεικτικό παλικαρά έτοιμο για όλα!

Ο δικός μας Κόκορας είναι ο Αργύρης. Ένας άντρας λίγο μετά τα 40. Και… η Κότα του είναι η Πόπη. Την παίρνει μια στο τόσο λοιπόν να βγούνε για φαγητό και μας αφήνει να κρυφακούσουμε την προσπάθειά του να την πείσει για κάθε νέα του επιδίωξη.

Σε αυτό το επεισόδιο, με όπλο πάντα το μοναδικό τους χιούμορ, διαφωνούν, συγκρούονται και επιδίδονται σε παιχνίδια μυαλού και εξουσίας, αγωνιώντας να βγουν αλώβητοι από την αιώνια μάχη του αρσενικού- θηλυκού, με αφορμή … «Το οικόπεδο»!

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Παίζουν: Νικόλας Κασάπης, Ελένη Δαφνή

Artwork αφίσας: TAFstudios

Φωτογραφίες: Γιώργος Αλεξανδράκης

***

Επεισόδιο 1: «Η γριά» – Πρεμιέρα Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 για 10 παραστάσεις

Επεισόδιο 2: «Το οικόπεδο» – Πρεμιέρα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 για 10 παραστάσεις

Επεισόδιο 3: «Η επιστολή» – η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 10 παραστάσεις)

Επεισόδιο 4: «Η λύση» – η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 10 παραστάσεις)

Παραστάσεις κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 22:00 / Διάρκεια παράστασης: 40’

Εστιατόριο Ριφιφί 
Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α
Κρατήσεις: 210- 3300237