Διαβάζω το πρώτο τεύχος  του CITY CODE μία τελευταία φορά, πριν το δημοσιεύσουμε. Το  κάθε κείμενο το έχω διαβάσει πολλές φορές… Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κουραστεί, ίσως γιατί το αγαπώ, ίσως γιατί είναι αποτέλεσμα πολλών θετικών ανθρώπων. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και το ταλέντο του, την ιδέα του, τον χρόνο του και την ενέργειά του.

Το περιοδικό απευθύνεται στους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, που θέλουν να λάμψει η καλή ενέργεια, να παρουσιαστούν νέες ιδέες. Αγαπάει τη φύση, τα ζώα, την πόλη, τον Άνθρωπο που αγωνίζεται και δεν παύει να χαμογελάει και ασχολείται μαζί τους με θετικό τρόπο, για να χαρίσει μια διαφορετική ματιά στο τι συμβαίνει γύρω μας με σεβασμό στην Αξία της ζωής.

Δεν έχει ειδικά θέματα, δεν κατηγοριοποιεί ανθρώπους, ίσως γιατί  αισθάνεται ότι δεν πρέπει να τους φερθεί διαφορετικά άλλα ίσα.

Αφήνουμε ένα όμορφο στίγμα στην πόλη,  στη κάθε πόλη, στον κάθε άνθρωπο, με σύνθημά μας: «ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ»

Φαντασιώσου, δημιούργησε , σκέψου, ίσως έτσι αλλάξουν οι καταστάσεις γύρω σου.  Κοίταξε μέσα σου, «άνοιξε» τη καρδιά και την ψυχή σου και ελευθέρωσε το Φως σου.

Η αλήθεια είναι ότι, όταν το συζήτησα με διάφορους ανθρώπους, κάποιοι το  θεώρησαν αντιεμπορικό, όμως εμείς δημιουργούμε, ονειρευόμαστε, αισθανόμαστε, οπότε τέτοιες λέξεις, απλά, δεν αφορούν το CITY CODE. Επιθυμούμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με ό,τι κάνουμε και να μεταδώσουμε μόνο θετικά μηνύματα.  Ίσως να είναι και αρχή για όλα  αυτά  που θα ακολουθήσουν.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας! Πραγματικά, όλον αυτόν τον καιρό, μας δίνατε δύναμη για να φτιάξουμε κάτι τόσο ειλικρινές και θα συνεχίσουμε. Απαντάμε με θετική διάθεση.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί και από την πρώτη στιγμή μας εμπιστεύτηκαν στην προσπάθειά  μας αυτή που και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε το περιοδικό.