Η Εβελίνα Παπούλια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι, εκτός από εξαιρετική  ηθοποιός, ένας άνθρωπος με ήθος και πολύ όμορφη προσωπικότητα. Εξαιρετική επαγγελματίας  και καλλιτέχνης. Ό,τι έχει να πει το λέει ευθέως και δεν φοβάται και γιατί, άλλωστε, όταν η ίδια η Εβελίνα είναι τόσο αληθινή…

CC: Ξεκινώντας, είχες συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δύσκολα θα μπορούσες να βιοπορίζεσαι ασκώντας την υποκριτική ως κύριο επάγγελμα;
Όχι! Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πως δεν θα βιοπορίζομαι από τη δουλειά μου! Πάντα όμως είχα τις εναλλακτικές μου, λόγω χορού και τραγουδιού!

CC: Πώς είναι ο δρόμος ενός αναγνωρισμένου ηθοποιού;
Ανασφαλής και δημιουργικός, όπως και κάποιου μη αναγνωρισμένου! Η διαδρομή μετράει! Και η διαδρομή είναι υπέροχη, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν και απογοητεύσεις!

CC: Κάθε φορά που σου δίνεται  ένα θεατρικό κείμενο, τι αισθάνεσαι; Πώς νιώθεις που πρέπει να δώσεις ζωή σε έναν ρόλο;
Εξαρτάται, δεν είναι όλοι οι ρόλοι το ίδιο. Σε κάποιους πρέπει να εμβαθύνεις πολύ περισσότερο, γιατί είναι γραμμένα  από συγγραφείς που ο τρόπος γραφής και τα νοήματά τους είναι δυσκολότερα από κάποιων άλλων . Ένας ρόλος πάντως για εμένα είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να αγαπήσω, να κατανοήσω και να γίνω ένα με αυτόν!

CC: Ποιο είναι το σημείο εκείνο της πόλης που σε κάνει να αισθάνεσαι  όμορφα, σε ξεκουράζει, σε κάνει να νιώθεις ασφαλής;
Το ΣΠΙΤΙ μου !!!

CC: Τι θα άλλαζες γύρω σου αν μπορούσες (ανθρώπους, πόλη);
Αξιοκρατία θα ήθελα…

CC: Τι θα συμβούλευες τους ανθρώπους εκείνους που το βάζουν κάτω στα δύσκολα;
Μόνο με αξίες, επιμονή και υπομονή χτίζεται το όραμα. Μην αφήνεις κανέναν να σου πει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι! What we think we become ( Buddha).

CC: Τι μπορεί να σε κάνει να θυμώσεις και τι σε κάνει χαρούμενη;
Θυμώνω με την αγένεια και χαίρομαι με τους ανθρώπους που δεν γκρινιάζουν.

Φιλόξενος άνθρωπος και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

CC: Αγαπημένο μέρος για διακοπές; Και γιατί;
Σέριφος!!! Περνάω ήρεμα! Και βλέπω φίλους!

CC: Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Θα παίξω στη σειρά «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και Στάμου Τσάμη.

Η Εβελίνα εμφανίζεται στο Καθημερινό Σήριαλ «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» στο Κανάλι του ΑΝΤ1

CC: Τι συνήθως λες στους νέους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν σπουδές στην υποκριτική;
Να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα αυτήν τη δουλειά και να έχουν υπομονή!

CC: Παππούς / γιαγιά, πώς νιώθεις όταν ακούς αυτά τα πρόσωπα;
Λατρεία! Η ευαίσθητη πλευρά μου ανήκει στη ΓΙΑΓΙΑ μου και ίσως όλη μου η ωριμότητα… Μεγάλη απώλεια για εμένα! Στον παππού δεν έχω μοιάσει, αλλά υπήρχε αμοιβαία αγάπη!