Βγες από το καβούκι σου: Γίνε εθελοντής!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών στις 5 Δεκεμβρίου, το ΜΕDASSET κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους θέλουν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους και να βοηθήσουν στο έργο του.

10749475_10152698760935817_1113958106_n

 Από την Παρασκευή 7/11 και κάθε Παρασκευή έως τις 5/12, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της οργάνωσης από τις 12μμ μέχρι τις 4μμ και να υποστηρίξουν, μέσω της εθελοντικής εργασίας, το έργο του MEDASSET για την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη Μεσόγειο.
Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης:

http://bit.ly/minas-e8elontismoy

Για το MEDASSET η Διεθνής Ημέρα Εθελοντών αποτελεί μια ακόμη αφορμή αναγνώρισης της πολύτιμης βοήθειας των εθελοντών και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού ως παράγοντα που μπορεί να φέρει την αλλαγή. Ο εθελοντισμός ενώνει ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και όραμα, μας θυμίζει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε αρμονικά και προσφέρει ευκαιρίες για νέες σκέψεις και δράση.

Πληροφορίες: www.medasset.org (τηλ. 210 3613572)

Να σημειώσουμε ότι το MEDASSET – Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών- είναι διεθνής, μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους σε όλη την Μεσόγειο, μέσω ερευνητικών προγραμμάτων σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, ενημερωτικών εκστρατειών, της εκπαίδευσης και της ενεργού παρέμβασης σε αρμόδιους φορείς. Από την ίδρυσή του συνεργάζεται με το Μεσογειακό Πρόγραμμα Δράσης του ΟΗΕ (UNEP/MAP) και είναι μόνιμο Μέλος/Παρατηρητής της Σύμβασης της Βέρνης (Συμβούλιο της Ευρώπης)